Jalapeño Popper Breekbrood
Brie in Serranoham
Camembert in Bladerdeeg
Shoarma Style Chickenwings
Chorizo Kaas Dip
Buffalo Chicken Dip
Choripan Snackbrood
Beenham Burnt Ends
Franse Uien Galette
Honey Glazed Halloumi
Jalapeño Cheddar Broodjes
Gegrild Stokbrood met Gehakt
Pulled Pork Loaded Potatoes
Grilled Chicken Quesadillas
Smokey Chicken Borrelbrood
Bloemkool Nuggets
Aziatische Kroepoek Bites
Paddenstoelen Taartjes
Lemon Pepper Chicken Wings
Skirt Steak Pinwheels
BBQ Voorgerechten
Ik zelf vind het altijd erg lekker om een BBQ te starten met een voorgerechtje. Iets te eten voor je gasten, terwijl jij je om het hoofdgerecht bekommert. En als je familie en vrienden dan toch uitnodigt voor een BBQ, dan moet je BBQ voorgerecht natuurlijk ook op de BBQ worden bereid.
Voorgerecht BBQ
Wanneer ik een voorgerecht BBQ houd ik altijd rekening met de bereiding (direct of indirect) en bereidingstemperatuur van mijn hoofdgerecht. Het kan namelijk lastig zijn als je voor je BBQ voorgerecht een temperatuur nodig hebt die heel hoog is, terwijl je hoofdgerecht op 100 graden moet worden bereid. Beginnen met een lagere temperatuur voor je voorgerecht, bijvoorbeeld als je MOINK Balls maakt als voorgerecht, is makkelijker. Het is tenslotte gemakkelijker om de BBQ daarna op te stoken dan hem af te koelen.
Wil je meer recepten zien dan alleen mijn voorgerechten van de BBQ? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.