Beenham Burnt Ends

Franse Uien Galette

Honey Glazed Halloumi

Jalapeño Cheddar Broodjes

Gegrild Stokbrood met Gehakt

Pulled Pork Loaded Potatoes

Grilled Chicken Quesadillas

Smokey Chicken Borrelbrood

Bloemkool Nuggets

Aziatische Kroepoek Bites

Paddenstoelen Taartjes

Lemon Pepper Chicken Wings

Skirt Steak Pinwheels

Ribeye Crostini

Koud Gerookte Steak Tartare

Kerstborrelbrood

Plukbrood

Tomaten Tarte Tatin

Gerookte Tomatensoep

Street Corn Nacho’s

BBQ Voorgerechten
Ik zelf vind het altijd erg lekker om een BBQ te starten met een voorgerechtje. Iets te eten voor je gasten, terwijl jij je om het hoofdgerecht bekommert. En als je familie en vrienden dan toch uitnodigt voor een BBQ, dan moet je BBQ voorgerecht natuurlijk ook op de BBQ worden bereid.
Voorgerecht BBQ
Wanneer ik een voorgerecht BBQ houd ik altijd rekening met de bereiding (direct of indirect) en bereidingstemperatuur van mijn hoofdgerecht. Het kan namelijk lastig zijn als je voor je BBQ voorgerecht een temperatuur nodig hebt die heel hoog is, terwijl je hoofdgerecht op 100 graden moet worden bereid. Beginnen met een lagere temperatuur voor je voorgerecht, bijvoorbeeld als je MOINK Balls maakt als voorgerecht, is makkelijker. Het is tenslotte gemakkelijker om de BBQ daarna op te stoken dan hem af te koelen.
Wil je meer recepten zien dan alleen mijn voorgerechten van de BBQ? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.