Terms & Policies

BBQ Junkie, gevestigd in Mijdrecht

is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

info@bbq-junkie.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

BBQ Junkie verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- E-mailadres
- IP-adres
- Locatiegegevens
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@bbq-junkie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

BBQ Junkie verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- BBQ Junkie analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- BBQ Junkie volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

BBQ Junkie neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van BBQ Junkie) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen via info@bbq-junkie.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden

BBQ Junkie verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. BBQ Junkie blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

BBQ Junkie gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. BBQ Junkie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Hieronder vind je een overzicht van alle cookies die op BBQ Junkie worden gebruikt:

Cookie Provider Type Vervalt Na Doel
uid adotmob.com HTTP 1 jaar Unique user ID that recognizes the user on returning visits

Statistieken:

Cookie Provider Type Verloopt Na Doel
_ga bbq-junkie.nl HTTP 2 jaar Registers a Unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.
_gat bbq-junkie.nl HTTP Sessie Used by Google Analytics to throttle request rate.
_gid bbq-junkie.nl HTTP Sessie Registers a Unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Marketing:

Cookie Provider Type Verloopt Na Doel
__atuvc bbq-junkie.nl HTTP 13 maanden Up dates the counter of a website's social sharing features.
__atuvs bbq-junkie.nl HTTP Sessie Ensures that the updated counter is displayed to the user if a page is shared with the social sharing service, Add This.
__gads bbq-junkie.nl HTTP 2 jaar Used to register what ads have been displayed to the user.
_at.cww bbq-junkie.nl HTML Blijvend Used by the social sharing platform Add This.
_kuid_ krxd.net HTTP 179 dagen Registers a Unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
at-lojson-cache-# bbq-junkie.nl HTML Blijvend Used by the social sharing platform Add This.
at-rand bbq-junkie.nl HTML Blijvend Used by the social sharing platform Add This.
bkdc bluekai.com HTTP 179 dagen Registers anonymised user data, such as IP address, geographical location , visited websites, and what ads the user has clicked, with the purpose of optimising ad display based on the user's movement on websites that use the same ad network.
bku bluekai.com HTTP 179 dagen Registers anonymised user data, such as IP address, geographical location , visited websites, and what ads the user has clicked, with the purpose of optimising ad display based on the user's movement on websites that use the same ad network.
bt2 addthis.com HTTP 255 dagen Used by the social sharing platform Add This to keep a record of parts of the site that has been visited in order to recommend other parts of the site.
c bidswitch.net HTTP 1 jaar Regulates synchronisation of user identification and exchange of user data between various ad services.
collect google-analytics.com Pixel Sessie Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.
demdex demdex.net HTTP 179 dagen Via a Unique ID that is used for semantic content analysis, the user's navigation on the website is registered and linked to offline data from surveys and similar registrations to display targeted ads.
di2 addthis.com HTTP 1 jaar Unclassified
dpm demdex.net HTTP 179 dagen Unclassified
GoogleAdServingTest bbq-junkie.nl HTTP Sessie Used to register what ads have been displayed to the user.
idb impdesk.com HTTP 1 jaar Registers a Unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
IDE doubleclick.net HTTP 1 jaar Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user.
impression.php/# facebook.com Pixel Sessie Used by Facebook to register impressions on pages with the Facebook log in button.
loc addthis.com HTTP 13 maanden Geolocation, which is used to help providers determine how users who share information with each other are geographically located (state level).
mus addthis.com HTTP 1 jaar Unclassified
ouid addthis.com HTTP 1 jaar Unclassified
partners adotmob.com HTTP 1 jaar Unclassified
pl_user_id powerlinks.com HTTP 10 jaar Unclassified
PREF youtube.com HTTP 8 maanden Registers a Unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.
RUN_ID rundsp.com HTTP 3 maanden Unclassified
segment::[#] powerlinks.com HTTP 4 dagen Unclassified
sess adnxs.com HTTP Sessie Used to check if the user's browser supports cookies.
SEUNCY semasio.net HTTP 179 dagen Registers a Unique ID that identifies the user's device for return visits.
sync_#GUID# powerlinks.com HTTP Sessie Unclassified
TapAd_DID tapad.com HTTP 2 maanden Used to determine what type of devices (smartphones, tablets, computers, TVs etc.) is used by a user.
TapAd_TS tapad.com HTTP 2 maanden Used to determine what type of devices (smartphones, tablets, computers, TVs etc.) is used by a user.
TapAd_TTD_SYNC tapad.com HTTP 2 maanden Unclassified
TDCPM adsrvr.org HTTP 1 jaar Registers a Unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
TDID adsrvr.org HTTP 1 jaar Registers a Unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
test_cookie doubleclick.net HTTP Sessie Used to check if the user's browser supports cookies.
tuuid 360yield.com HTTP 3 maanden Unclassified
tuuid bidswitch.net HTTP 1 jaar Registers whether or not the user has consented to the use of cookies.
tuuid_last_update 360yield.com HTTP 3 maanden Unclassified
tuuid_lu bidswitch.net HTTP 1 jaar Unclassified
uid addthis.com HTTP 1 jaar Creates a Unique, machine-generated user ID. Add This, which is owned by Clearspring Technologies, uses the user ID to make it possible for the user to share content across social networks and provide detailed statistics to various providers.
user-0 spotxchange.com HTTP 1 jaar Unclassified
uuid adotmob.com HTTP 1 jaar Unclassified
uuid2 adnxs.com HTTP 3 maanden Registers a Unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads.
uvc addthis.com HTTP 13 maanden Detects how often the social sharing service, Add This, encounters the same user.
vc addthis.com HTTP 1 jaar Used by the social sharing platform Add This.
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com HTTP 179 dagen Tries to estimate the users' bandwidth on pages with integrated YouTube videos.
xtc addthis.com HTTP 13 maanden Registers the user's sharing of content via social media.
YSC youtube.com HTTP Sessie Registers a Unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.
zuid zemanta.com HTTP 1 jaar Unclassified

Niet geclassificeerd:

Cookie Provider Type Verloopt Na Doel
__ansync3rdp_criteo bbq-junkie.nl HTML Sessie Unclassified
_at_cm_hide bbq-junkie.nl HTML Blijvend Unclassified
at_cm bbq-junkie.nl HTML Sessie Unclassified
cookie_notice_accepted bbq-junkie.nl HTTP 29 dagen Unclassified
GED_PLAYLIST_ACTIVITY bbq-junkie.nl HTTP Sessie Unclassified
https://stats.bluebillywig.com/ stats.bluebillywig.com Pixel Sessie Unclassified
tuuid s.sspqns.com HTTP 2 jaar Unclassified
tuuid_last_update s.sspqns.com HTTP 2 jaar Unclassified
um2 s.sspqns.com HTTP 3 maanden Unclassified
uuid bbq-junkie.nl HTTP 1 jaar Unclassified
v1/trk trackquantx.elasticad.net Pixel Sessie Unclassified

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door BBQ Junkie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@bbq-junkie.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

BBQ Junkie wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

BBQ Junkie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@bbq-junkie.nl