Zoek & Filter Recepten

  • Soort

  • Thema


BBQ Snacks

De BBQ is natuurlijk uitermate geschikt om grote stukken vlees op te bereiden, maar soms heb je ook behoefte aan wat kleinere gerechtjes of hapjes van de BBQ. Dit kan in de vorm van BBQ tapas, door diverse kleine BBQ hapjes te bereiden, maar BBQ snacks zijn ook ideaal om bij de borrel te serveren.

BBQ hapjes

Ik zelf vind het erg leuk om BBQ hapjes te serveren wanneer ik een grote groep heb die komt eten. Je kunt vaak veel BBQ snacks tegelijk kwijt op je BBQ en de bereiding is vaak ook niet erg lang. Je hoeft dus niet de hele tijd in de tuin bij de BBQ te staan, terwijl de rest lekker binnen zit.

BBQ Tapas

Ook een avondje tapas van de BBQ is erg leuk om te doen. In verschillende gangen diverse kleine hapjes van de BBQ serveren, waarbij iedereen lekker kan nemen wat hij of zij lekker vindt. Ga je voor BBQ tapas? Stel je gangen dan wel zo samen dat je qua type bereiding, bereidingstemperatuur en bereidingstijd soortgelijke recepten zoekt. Zo kun je meerdere hapjes tegelijk op de BBQ bereiden. Heb je meer dan één BBQ staan? Dan ben je hier natuurlijk al een stuk flexibeler in.

Meer zien dan alleen mijn recepten voor BBQ snacks? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.