Samenwerken

BBQ Junkie is begin 2015 opgestart en groeit sindsdien flink. Qua website en het aantal recepten en blogs dat online staat, maar ook zeker qua bezoekers én volgers op social media. In 2019 vonden gemiddeld zo'n 50.000 mensen per maand hun weg naar mijn website, met de periode van mei t/m september én december als piekmomenten. Zo'n 60 procent van deze bezoekers is uniek.

Voor 2020 worden gemiddeld 85.000 bezoekers per maand verwacht, waarbij de piek ook dit jaar weer zal liggen in de periode van mei t/m september én in de maand december. Vrijwel al de bezoekers van BBQ Junkie komen uit Nederland en ze hebben een aantal dingen gemeen: Ze houden van BBQ'en, ze houden van lekker eten én ze zijn op zoek naar een BBQ recept, BBQ inspiratie of informatie over BBQ'en.

Komen mijn bezoekers overeen met jouw doelgroep? Dan is het wellicht leuk om een samenwerking aan te gaan! Dat kan op allerlei manieren en ik sta open voor goede ideeën die bij mij en mijn website passen!

Adverteren

Het is mogelijk om op BBQ Junkie te adverteren door middel van banners op verschillende plaatsen op mijn website. Neem contact op via het formulier onderaan de pagina om de mogelijkheden te bespreken.

Product & Restaurant Reviews

Voor BBQ Junkie ontdek en probeer ik graag nieuwe BBQ gerelateerde producten. Denk aan BBQ accessoires, kookboeken, soorten houtskool, rookhout, etc. Dit kan ik combineren met een review. Wil je dat ik een product test en review? Neem dan contact op via het formulier onderaan deze pagina.

Naast product reviews schrijf ik ook graag over restaurants die bij BBQ Junkie passen. Denk hierbij aan BBQ restaurants, burger restaurants en andere vlees georiënteerde horeca. Heb je een restaurant dat aansluit bij mijn website en bezoekers? Dan schrijf ik graag een uitgebreide restaurant review, met foto's, mijn mening en een linkje naar de websites van het restaurant. Neem ook hiervoor contact op via het contact formulier onderaan de pagina.

Winacties

Wil jij met jouw merk, product of dienst een groter publiek bereiken? Dan kan dat met een gezamenlijke winactie. Hierin is van alles mogelijk en uiteraard wordt dit gecombineerd met mijn social media kanalen. Heb je interesse om samen met BBQ Junkie een winactie op te zetten? Neem dan contact op met het formulier onderaan deze pagina.

Heb jij een ander leuk idee voor een samenwerking en ben je benieuwd of ik daarvoor open sta? Stuur me dan ook een mailtje middels het contactformulier hieronder en wellicht werken we binnenkort samen.

Enkele van mijn samenwerkingen

ik werk met meerdere partijen regelmatig samen. Zo werk ik met The Bastard BBQ's en gebruik ik regelmatig kruiden van Van Beekum Specerijen.