BBQ Recepten

Zoek & Filter Recepten

  • Categorie

  • Soort

  • Thema

De hamburger, worst en saté kennen we inmiddels allemaal wel. Niks mis mee hoor, zeker niet als je ze bij een goede slager haalt. Maar af en toe nieuwe BBQ recepten proberen en vanaf nul een mooi gerecht op tafel zetten tijdens een BBQ is zoveel leuker en lekkerder! Daar komt bij dat de BBQ een heel mooi apparaat is, dat geschikt is voor allerlei bereidingstechnieken. Je kunt er dus alle kanten mee op en je hoeft je echt niet te beperken tot het grillen van een hamburger.

Bij BBQ Junkie vind je honderden BBQ recepten waarmee je vrienden en familie versteld zult doen staan. Opvallende gerechten die je niet zo snel van de BBQ verwacht, verse ingrediënten en bereidingen en andere smaken dan die je inmiddels wel kent van het standaard barbecue assortiment uit de supermarkt.

Ok, het kost allemaal net iets meer tijd dan een bezoek aan de supermarkt, maar het is zeker niet zo dat je de hele dag in de keuken moet staan met de barbecue recepten die je hier vindt. Al kan het natuurlijk wel. Je vindt hier tal van low & slow barbecue recepten, maar ook BBQ recepten die je in 20 minuten op tafel zet. Bij ieder recept staat aangegeven hoe lang je nodig hebt voor de bereiding en voor hoeveel personen het BBQ recept bedoeld is.

Ook vind je hier niet alleen maar BBQ recepten voor een stukje vlees of vis. Ook bijgerechten, sauzen, broden en alle andere gerechten die je van de BBQ kunt toveren komen aan bod.

Bekijk hier het volledige overzicht met BBQ recepten of gebruik het menu bovenaan de website om naar verschillende categorieën te gaan.