Over BBQ Junkie

Hoi! Welkom op mijn BBQ blog! Mijn naam is Roy en ik ben de eigenaar van BBQ Junkie. Of eigenlijk ben ik BBQ Junkie. Ik ben namelijk verslaafd aan de BBQ en steek hem het liefst zo veel mogelijk aan! In 2015 resulteerde dat in het starten van www.bbq-junkie.nl. Een BBQ recepten website/blog, vol recepten, tips, blogs en reviews, met genoeg inspiratie voor jouw volgende BBQ.

In 2018 werd ik genomineerd voor de award van BBQ Blogger of the Year en won ook nog eens!

bbq roy

Waarom een website?

Tegenwoordig staat het internet vol met tal van receptenwebsites en foodblogs. De laatste jaren schieten met name blogs die zich richten op gezond eten en afvallen uit de grond. 'Waarom dan nog een recepten website?' zul je je wellicht afvragen.

Naast het feit dat het gewoon kan vind ik het daarnaast erg leuk om een website te bouwen en deze bij te houden. Ook vind ik het erg leuk om te laten zien wat ik allemaal bereid op de BBQ en hoop ik met mijn recepten anderen te inspireren ook de BBQ wat vaker aan te steken en zelf aan de slag te gaan met verse ingrediënten en vanaf nul iets heerlijks te bereiden.

Wat is BBQ Junkie?

BBQ Junkie is een blog/receptenwebsite, voortgekomen uit een uit de hand gelopen BBQ hobby. Waar ook ik ooit begon met het grillen van saté, hamburgers en braadworsten die rechtstreeks uit de supermarkt kwamen, vind ik het tegenwoordig leuker om de minder gebaande paden te bewandelen. Nieuwe recepten uitproberen, zelf recepten samenstellen en slowcooking zijn de dingen waar ik tegenwoordig met veel plezier mee bezig ben en dit alles deel ik graag met jullie.

Met deze website hoop ik anderen ook te inspireren om het BBQ vlees in de supermarkt eens voorbij te lopen en de gasten te verrassen met een nieuw gerecht dat ze helemaal zelf hebben gemaakt! Of om de zondagmiddag een keer te besteden aan het langzaam garen van een mooi stuk vlees en dit lekker met familie of vrienden op te eten. Je zult zien dat BBQ'en helemaal niet moeilijk hoeft te zijn en dat het volledig zelf bereiden van een heerlijk BBQ gerecht heel veel voldoening geeft. Zowel voor jou, als voor je gasten! Maar kijk wel uit, want voor je het weet wil iedereen bij je komen eten!

Affiliate links

Blogs, recepten en pagina's hier op BBQ Junkie kunnen affiliate links bevatten. Dit zijn links naar specifieke producten bij webshops. Koop je een artikel in de desbetreffende winkel via deze affiliate link, dan krijgt BBQ Junkie daar in sommige gevallen een kleine commissie voor. Mede door deze commissie kan BBQ Junkie bestaan en verder groeien tot een blog waar je voor alles terecht kunt dat met BBQ'en te maken heeft!