Geroosterde Paprika & Feta Dip
Kaasdip met Bacon & Maïs
Kip Ananas Nachos
Grieks Dutch Oven Brood
Kaasdip met Spinazie & Artisjokken
Atomic Buffalo Turds
Mediterraans Dutch Oven Brood
Bacon Wrapped Onion Rings
Dutch Oven Brood
Knoflook Koriander Naan
Gebakken Brie
Mozzarella Skillet Brood
Rode Uien Tarte Tatin
Pulled Chicken Nachos
BBQ Klassieker: MOINK Balls
Pesto Parmezaanse Kaas Breekbrood
Makkelijke Flatbreads
BBQ Voorgerechten
Ik zelf vind het altijd erg lekker om een BBQ te starten met een voorgerechtje. Iets te eten voor je gasten, terwijl jij je om het hoofdgerecht bekommert. En als je familie en vrienden dan toch uitnodigt voor een BBQ, dan moet je BBQ voorgerecht natuurlijk ook op de BBQ worden bereid.
Voorgerecht BBQ
Wanneer ik een voorgerecht BBQ houd ik altijd rekening met de bereiding (direct of indirect) en bereidingstemperatuur van mijn hoofdgerecht. Het kan namelijk lastig zijn als je voor je BBQ voorgerecht een temperatuur nodig hebt die heel hoog is, terwijl je hoofdgerecht op 100 graden moet worden bereid. Beginnen met een lagere temperatuur voor je voorgerecht, bijvoorbeeld als je MOINK Balls maakt als voorgerecht, is makkelijker. Het is tenslotte gemakkelijker om de BBQ daarna op te stoken dan hem af te koelen.
Wil je meer recepten zien dan alleen mijn voorgerechten van de BBQ? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.