Turks Brood

Chicken Wing Roulette

Kerstboom Breekbrood

Teriyaki Gehaktballetjes

Pulled Pork Nachos

Gebakken Camembert met Bramen

Pork Belly Burnt Ends

Focaccia met Gekarameliseerde Uien

Focaccia van de pizzasteen

Pulled Beef Nachos

Gözleme van de BBQ

Pizza Breekbrood

Geroosterde Paprika & Feta Dip

Kaasdip met Bacon & Maïs

Kip Ananas Nachos

Grieks Dutch Oven Brood

Kaasdip met Spinazie & Artisjokken

Atomic Buffalo Turds

Mediterraans Dutch Oven Brood

Bacon Wrapped Onion Rings

BBQ Voorgerechten
Ik zelf vind het altijd erg lekker om een BBQ te starten met een voorgerechtje. Iets te eten voor je gasten, terwijl jij je om het hoofdgerecht bekommert. En als je familie en vrienden dan toch uitnodigt voor een BBQ, dan moet je BBQ voorgerecht natuurlijk ook op de BBQ worden bereid.
Voorgerecht BBQ
Wanneer ik een voorgerecht BBQ houd ik altijd rekening met de bereiding (direct of indirect) en bereidingstemperatuur van mijn hoofdgerecht. Het kan namelijk lastig zijn als je voor je BBQ voorgerecht een temperatuur nodig hebt die heel hoog is, terwijl je hoofdgerecht op 100 graden moet worden bereid. Beginnen met een lagere temperatuur voor je voorgerecht, bijvoorbeeld als je MOINK Balls maakt als voorgerecht, is makkelijker. Het is tenslotte gemakkelijker om de BBQ daarna op te stoken dan hem af te koelen.
Wil je meer recepten zien dan alleen mijn voorgerechten van de BBQ? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.