Skirt Steak Pinwheels
Ribeye Crostini
Koud Gerookte Steak Tartare
Kerstborrelbrood
Plukbrood
Tomaten Tarte Tatin
Gerookte Tomatensoep
Street Corn Nacho’s
Japanse Wagyu Ribeye
Bacon Kaas Ui Dip
Atomic Pigs in a Blanket
Pittige Gehaktballetjes
Sinterklaas Gehakt Letter
Gerookte Brie met Walnoten
Mexicaanse Nachos met Gehakt
Kaasfondue van de BBQ
Tosti Rolletjes met Bacon
Mexicaanse Nacho Hapjes
Chicken Honey Pops
Mexicaanse Quesadillas
BBQ Voorgerechten
Ik zelf vind het altijd erg lekker om een BBQ te starten met een voorgerechtje. Iets te eten voor je gasten, terwijl jij je om het hoofdgerecht bekommert. En als je familie en vrienden dan toch uitnodigt voor een BBQ, dan moet je BBQ voorgerecht natuurlijk ook op de BBQ worden bereid.
Voorgerecht BBQ
Wanneer ik een voorgerecht BBQ houd ik altijd rekening met de bereiding (direct of indirect) en bereidingstemperatuur van mijn hoofdgerecht. Het kan namelijk lastig zijn als je voor je BBQ voorgerecht een temperatuur nodig hebt die heel hoog is, terwijl je hoofdgerecht op 100 graden moet worden bereid. Beginnen met een lagere temperatuur voor je voorgerecht, bijvoorbeeld als je MOINK Balls maakt als voorgerecht, is makkelijker. Het is tenslotte gemakkelijker om de BBQ daarna op te stoken dan hem af te koelen.
Wil je meer recepten zien dan alleen mijn voorgerechten van de BBQ? Ga dan snel naar mijn pagina met al mijn BBQ Recepten.