Bijgerecht
4 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 4 Voorgekookte Maïskolven
- 25 gram Feta
- 1 Klein Bosje Koriander
- 1 theelepel Chilipoeder
- Rasp & Sap van een Halve Citroen
- Grof Zeezout
Bereiding
Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte warmte en een temperatuur van ongeveer 200 graden.
Leg de maïskolven op het rooster wanneer de BBQ op temperatuur is en gril ze gedurende een minuut of 10. Draai de maïskolven regelmatig.
Rasp ondertussen de citroen en hou de citroenrasp apart. Hak ook alvast de blaadjes van de koriander fijn.
Knijp op het laatste moment de halve citroen uit over de maïskolven en haal ze daarna van de BBQ.
Leg de maïskolven op een serveerplank en bestrooi ze met de citroenrasp, grof zeezout en de chilipoeder.
Rasp tot slot de feta over de maïskolven en bestrooi ze met de fijngehakte koriander. Heb je gasten die niet van koriander houden? Serveer deze dan apart. Eet smakelijk!