flop5 bbq recepten 2021 uitgelicht

Flop 5 BBQ Recepten 2021

Zoals je inmiddels waarschijnlijk wel van me gewend bent deel ik niet alleen de best presterende recepten met je. Ook de minst populaire recepten breng ik nog eens bij je onder de aandacht middels de Flop 5 van 2021. Op de een of andere manier staan er namelijk altijd wel een paar recepten in waarvan ik had verwacht dat ze het beter zouden doen. En wellicht heb je ze gewoon gemist toen ik ze deelde op mijn social media kanalen. Komen ze!

Benieuwd naar de 5 minst populaire BBQ recepten van 2021? Je vindt ze hier!
Gevulde Pompoen

5. Gevulde Pompoen

Hoewel ik wel had verwacht dat dit recept niet bij de toppers zou horen, had ik hem ook niet in de onderste regionen verwacht. Deze gevulde pompoen, met gehakt, kastanjes, spinazie en geitenkaas, is wat mij betreft namelijk echt een aanrader om eens te proberen.

Chili Bacon Jam

4. Chili Bacon Jam

Dat deze zo slecht scoort verbaast me echt. De gewone bacon jam stond 2 jaar terug namelijk juist in de top 5 van dat jaar. Laten we het er maar op houden dat ik dit recept op een ongelukkig moment heb gedeeld, toen jullie allemaal al met één van mijn andere recepten bezig waren.

Knolselderij Shoarma

3. Knolselderij Shoarma

Deze had ik dan wel weer verwacht in dit lijstje. Voor de gemiddelde BBQ’er zal dit niet echt een recept zijn dat direct aanspreekt. Ik was zelf erg benieuwd naar het resultaat en vond het ook zeker lekker, maar de doelgroep voor vegetarische BBQ gerechten is nou eenmaal een stuk kleiner.

Chimichurri Chicken van het Spit

2. Chimichurri Chicken van het Spit

Dat deze in de lijst staat is echt zonde, want chimichurri combineert fantastisch met kip! En een kip op het spit is sowieso altijd een goed idee. Conclusie? Dit recept zou niet in dit lijstje moeten staan. Ik ga er maar vanuit dat jullie hem allemaal hebben gemist.

Pizza Quattro Stagioni

1. Pizza Quattro Stagioni

En dan het minst bezochte recept van 2021. Ook dit jaar weer een pizza. Was het vorig jaar een versie met ananas en bacon, scoort dit jaar de klassieke Quattro Stagioni het minst. Ik snap het ook wel, want het is niet het meest originele recept voor op de BBQ, maar lekker is ie wel!

Zo, dat waren ze dan. De minst populaire recepten van 2021. Welke ga jij toch nog een kans geven? Ben je ook benieuwd naar de populairste BBQ recepten van afgelopen jaar? Check dan de Top 5 BBQ Recepten van 2021. Door te zoeken op ‘top’ en ‘flop’ vind je ook de lijstjes van voorgaande jaren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *