
Hoofdgerecht
2 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 2 Hamburger Broodjes
- 4 Black Angus Burgers
- 4 blaadjes Krulsla
- 2 plakken Bacon
- 50 gram Geraspte Cheddar
- 1 Rode Ui
- 1 Vleestomaat
- 2 eetlepels Mayonaise
- 2 eetlepels Ketchup
Bereiding
Steek de BBQ aan en ga hierbij voor directe hitte en een hoge temperatuur om de hamburgers kort te grillen. Tussen de 250 en 300 graden is goed.
Snijd ondertussen de rode ui in ringen en de vleestomaat in plakken. Haal ook de hamburgers vast uit de koelkast en snijd de burger broodjes open.
Als de BBQ op temperatuur is, is het tijd om de hamburgers en bacon te gaan grillen. Leg de burgers en bacon op het grilrooster en gril ze 2 minuten. Draai ze vervolgens om en verdeel de geraspte cheddar over de burgers. Leg nu ook de broodjes op het rooster en sluit de BBQ met de deksel.
Gril de hamburgers, bacon en broodjes nog 3 minuten en haal ze vervolgens van de BBQ.
Smeer de onderste helft van de broodjes in met de mayonaise en leg er de krulsla op, gevolgd door 2 hamburgers met cheddar. Leg hier vervolgens de bacon, tomaat en wat ringen rode ui op. Smeer de bovenste helft van de broodjes in met de ketchup en maak de burgers hiermee af. Serveer de burgers direct. Eet smakelijk!
Niet het recept dat je zocht?
Klinkt dit als een goed recept? Of ben je toch op zoek naar een ander hamburger recept? Geen probleem! Ik heb een hele collectie burger recepten. Ga er rustig doorheen en kies de hamburger die jij wilt maken.