etapron uitgelicht

Etapron: BBQ Schorten van Leer

Afgelopen week kreeg ik post van Etapron! Ze stuurde me een prachtig leren schort, dat ik deze zomer goed kan gebruiken tijdens het BBQ’en. Daar was ik natuurlijk erg blij mee, want leren schorten zijn helemaal hot tegenwoordig. Je ziet ze op alle foodfestivals langskomen, personeel in bars dragen ze en ook veel BBQ liefhebbers vinden zo’n schort toch wel erg handig. Ik ook, want ik heb een aangeboren talent voor knoeien. Onderaan dit bericht vind je trouwens ook goed nieuws, want naast dat Etapron mij heeft voorzien van een mooi schort, mag ik er ook één weggeven. Hoe je kunt winnen? Daar kom ik later op!
Op zoek naar een mooi leren schort voor tijdens het BBQ'en? Etapron heeft een mooi en betaalbaar assortiment!
Etapron is onderdeel van C.J. Maas Leder-Lefa B.V.. Een gevestigde naam in leerland met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van allerlei leerproducten. Met het merk Etapron veroveren ze nu de markt van leren schorten.

Het leer dat bij Etapron wordt gebruikt voor de schorten komt van de waterbuffel en wordt gelooid in Italië en Nederland. Dit gebeurt op een milieu- én diervriendelijke manier, want al het leer is een afvalproduct van de slacht.

Hele vellen worden vervolgens naar Nederland verscheept, waar ze op maat worden gesneden en met de hand tot schort worden verwerkt. Etapron gebruikt op dit moment 4 verschillende leersoorten, die elk hun eigen kenmerken hebben. Van stug en robuust leer, tot zacht en soepel leer. Dit zorgt er voor dat ieder schort uniek is en jij dus een prachtig stukje vakwerk thuisgestuurd krijgt.

Op zoek naar een mooi leren schort voor tijdens het BBQ'en? Etapron heeft een mooi en betaalbaar assortiment!
De doelstelling van Etapron? Hoge kwaliteit schorten aanbieden, tegen een Nederlandse prijs. En dat lukt ze. Het goedkoopste model schort is de Colorado Blank. Een model zonder zak, dat je voor € 59,95 bestelt. En dat voor een prachtig schort, waarmee jij je kleding schoon houdt deze BBQ zomer! Daar kunnen weinig merken tegenop.
Op zoek naar een mooi leren schort voor tijdens het BBQ'en? Etapron heeft een mooi en betaalbaar assortiment!
Op zoek naar een mooi leren schort voor tijdens het BBQ'en? Etapron heeft een mooi en betaalbaar assortiment!

Het Etapron Assortiment

Etapron heeft in de basis 4 modellen in het assortiment. De Colorado, de Texas, de Arizona en de Nevada. Ieder model is vervolgens mét of zonder zak te krijgen en daarnaast heb je de keuze uit talloze kleuren. Van zwart tot mos en van taupe tot mokka. De keuze is dus reuze!

Etapron biedt daarnaast de keuze uit twee verschillende maten, medium en large. Dit maakt dat Etapron echt geschikt is voor iedereen. Man of vrouw, kort of lang, deze schorten pas je gegarandeerd.

Het model dat ik kreeg van Etapron is de taupe kleurige Colorado Blank en die ziet er erg goed uit! Ik ga hem van het weekend dan ook gelijk gebruiken, want er staat natuurlijk weer een BBQ op de planning!

Op zoek naar een mooi leren schort voor tijdens het BBQ'en? Etapron heeft een mooi en betaalbaar assortiment!

Ben je benieuwd naar de Etapron schorten, de mogelijkheden en de prijzen? Neem dan een kijkje in hun webshop!

Winactie

Zoals ik eerder al aangaf ben ik niet de enige die door Etapron gelukkig wordt gemaakt. Ik mag namelijk ook een schort weggeven! En wel de hardloper uit de Etapron familie: De Nevada Pocket, in cognac kleur en maat naar keuze.

Hoe je mee doet?

1. Reageer onder dit blogartikel en geef aan waarom juist jij dit schort moet winnen.
- Denk er aan dat je naam overeenkomt met die van je Facebookprofiel én dat je een werkend e-mailadres gebruikt!

2. Like BBQ Junkie & Etapron op Facebook.

3. Doe dit alles uiterlijk zondag 30 april 2017.

De winnaar van dit prachtige schort wordt geloot en zal op 1 mei bekend worden gemaakt via Facebook. De winnaar ontvangt dan ook een e-mail.

38 reacties

 1. Vroeger was ik de stereotype BBQ-er, speklapjes, hamburgers, braadworst… en dan het liefste vol marinade en net iets te zwart eraf.
  Maar sinds mijn Weber in mijn leven is gekomen, me ben gaan verdiepen in de kunst van het BBQ en heb ik geen speklap met marinade meer aangeraakt. Elk stukje vlees wordt met liefde behandeld tegenwoordig met slow cooking Ipv de BBQ als allesbrander te gebruiken. Wat ontbreekt…. een schort! Een prachtig kado voor mij maar ook mijn vrouw want het scheelt was! 😉

 2. Zo’n schort past perfect bij het stoere imago van écht barbecuen en dus bij het stoere uiterlijk van mij en mijn zelfgemaakte Ugly Drum Smoker.

 3. Ik wil hem graag winnen voor mijn man. Het is een echte bbq liefhebber. Vroeg in de ochtend staat de bbq al aan.. voor de Pulled pork of iets anders! Hij verdient hem echt! Na een moeilijke tijd heeft hij altijd in mij gelooft.

  Tom koeleman

 4. Ik had een “goedkope” gasbarbeque die ik in 5 jaar tijd misschien iets van 10 keer heb gebruikt.
  Een Mastertouch stond op mijn wensenlijst en sindsdien ben ik steeds meer gaan experimenteren met gerechten zoals Pulledpork en slow cooking. Nadeel van dit is wel dat het nogal bewerkelijk is en door het vlees eerst goed in een mooie rub te wrijven en later op de BBQ nog eens een lekkere BBQ-saus erover kan het wel eens voorkomen dat er iets gesmeerd wordt. Tot nu toe doe ik dat in mijn werkkleding maar als automonteur is die combinatie natuurlijk niet zo ideaal. Vandaar dat zo’n mooi schort goed van pas zou komen bij de volgende BBQ gerechten waar we met het hele gezin van genieten.

 5. De laatste jaren zijn wij de bbq op een andere manier gaan gebruiken.
  We houden van slow cooking brood bakken en maken de nagerechten op onze bbq ‘s
  Ook roken vinden wij super samen bedenken we regelmatig nieuwe recepten .
  Dus zou het geweldig vinden als mijn man Tom van der Zwan dat prachtige schort zou winnen.
  Groet Herma

 6. Sinds een aantal jaar ben ik een fanatiek bbq-er. Ik laat dan ook geen kans onbenut om de kooltjes te verhitten en daarop een mooi stuk vlees, vis, groente en/of camembert (als voorafje) te garen/roken. Ik heb al een hoop leuke recepten geprobeerd (picanha, pulled porc, secreta, etc) en heb inmiddels binnen m’n familie en vriendenkring een redelijk bbq-reputatie opgebouwd, maar zo’n mooi leren schort is nog wel iets wat ik mis en zou me zeker niet misstaan. Sterker nog: die staat al enige tijd op mijn wensenlijstje: M’n kleren zien en ruiken na een avondje low en slow meestal niet meer als nieuw, tot frustratie van m’n vriendin. Ik heb mezelf al een bbq-look aangemeten (baard, lang haar, etc) .. Maarja, nu dat schort nog! Dat is toch het puntje op de welbekende i .. Je zou niet alleen mij, maar ook m’n vrienden, familier en m’n vriendin blij maken met dit mooie schort

 7. Mijn man heeft er toevallig net 1 gekocht
  Daarom zou ik m willen winnen voor een vriend van ons robert van gils
  Kunnen samen aan de bbq met een mooi schortje😁

 8. Wauw wat een gaaf schort! Ik zou hem willen winnen voor mijn man. Hij heeft sinds kort een kleine bbq ‘egg’ en daar is hij helemaal verliefd op. Zo’n stoer schort kan dan eigenlijk niet ontbreken toch? Hij is begin mei jarig dus dat zou een leuk cadeau zijn 😉
  Naast dat dit schort perfect is voor bbq-en schijnen leren schorten ook goed te zijn voor bescherming bij het lassen (een andere hobby). Dan heeft het schort mooi een extra functie 🙂

 9. Gaaf, ben net een stapje hoger gegaan in het bbq leven , de weber 57 gekocht met diverse accessoires en vanaf morgen me eerste low en slow gerecht.

  Zn short maakt het helemaal af en geeft een nog betere start van het bbq seiZoen.

 10. Ik wil hem graag winnen voor mijn man Paul die helemaal gek is op bbq en jullie ook allang volgt, ook op Instagram, zou super zijn om hem hier blij mee te maken!!🍀🍀👍👍

 11. bbq is eigenlijk mijn 2e hobby aan het worden.
  Heb bijna elk weekend wel de bbq aan om wat dinger te proberen.
  Ik heb eigenlijk alles wel voor de bbq behalve een schort 🙂
  Het zou super vet zijn om die dan via deze leuke win actie te winnen!

 12. Zodat ik eindelijk eens mijn been haar niet verbrand als ik in mijn kortebroek achter mijn eitje sta. Ziet er anders zo naar uit in de zomer 😂

 13. Ohhh, dat zou echt zo goed besteed zijn aan mijn man Willem van Scheppingen! Een paar keer per jaar, zowel in de zomer als midden in de winter, organiseren wij bbq’s met onze vrienden! Hoe geweldig zou zo’n stoer schort dan bij mijn eigen Grill master staan! Ik hoop echt dat hij hem mag winnen!!

 14. Dat zijn nog eens leuke prijzen!
  Mijn mannetje zie ik van t zomer al staan in zijn mooie leren schort bbquen!
  Zonder dat die z’n benen verbrand omdat die in korte broek staat hihi!
  Duimen maar, super leuke actie! Heb jullie geliked!:)

 15. Dit zou een een geweldig verjaardagscadeau voor mijn man zijn! Hij is op en top een BBQ freak, en dat is nog zachtjes uitgedrukt (hahaha). Kijk maar eens op zijn Instagram account onder Grilfun, dan zie je dat ik echt niet overdrijf… bytheway een super short die hem geweldig zou staan!

 16. Twee weken geleden. Het eerste mooie weekend in Nederland. Die zondag stap ik om een uur 5 op de fiets. Al bij het naar buiten stappen komt de aroma van brandende kolen mij tegemoet. Oh wat is dat toch heerlijk! Heel Nederland steekt massaal de bbq aan bij mooi weer. Alleen ik blijf achter. Mijn Weber staat onder zijn winterjas verlaten rechts achterin de tuin. Onze achtertuin van ons nieuwbouwhuis is momenteel ingericht volgens het thema ‘minimalitische-beachlook-tuin’, oftewel zand en nog niet bbq-ready. Over enkele weken hoop ik dat de tuin klaar is. Mijn bbq staat te popelen om te vlammen en ik wil klaar zijn voor dat moment dat de tuin af is en mijn bbq aan kan. En ik ben pas goed voorbereidop het moment dat ik dit schort klaar heb liggen voor die eerste keer!

 17. Een heerlijke pulled pork of een mooie steak maken op mijn kamado, als liefhebber van een lekker stuk vlees, daar past zo’n stoer schort uitstekend bij 🙂

 18. Voor mijn vader. Die geen facebook heeft. Maar hij is zondag jarig en wil hem dit wel als verjaardagscadeau geven. Dan heb ik een mooi cadeau voor achteraf. Hij houdt erg van kokerellen en bbqen. Dus dit past precies bij hem.

 19. Als beginnend BBQ-er heb ik ook nog wel eens vlekken in mijn kleren
  Dit schort zou voor mij dus ook ideaal zijn.
  Tevens kan ik op mijn net gestarte blog een beetje reclame maken voor jullie.

 20. Mijn coole papa is jarig! Hij is een echte BBQ-fan & ster en een geweldige vader! Ieder jaar is hij weer klaar voor het BBQ-seizoen, alleen ontbreekt dit super stoere Cognac lederen schort nog, hier zou ik hem heel erg blij mee maken 😃😃 zodat mijn papa helemaal straalt terwijl hij lekkere stukken vlees aan het braden is voor de hele familie!🖒🐷🥓🍗🍴

 21. Wát een mooie schorten! 🙂
  Lees sinds kort de blogs op deze site en ben al een tijdje aan het kijken naar een mooi leren schort, dus heb deze met veel belangstelling gelezen! Zou dit schort super graag willen voor achter de Weber, want ook ik heb dat aangeboren talent….

 22. Beste Bbq Junkie …. ten eerste, Thanks voor alle inspiratie 😉 het schort zou goed staan bij de kamado Joe 2 die elk moment binnen kan komen ….( Duuuuuurrrttt langgggg )

  De mooie stukken vlees van devleesboerdij.nl liggen al te wachten in de vriezer, alleen het schort ontbreekt eigelijk nog.

  Dus dit.

  Cheers, Rob

 23. Na complimenten over de creaties op de bbq altijd het geklaag van mijn vrouw over de (vet)vlekken, die er niet meer uit gaan, op mijn kleding heeft er in geresulteerd dat ik nu eigenlijk altijd in mijn oude kleren sta te braaien……
  Graag zou ik weer als “the man” achter de bbq willen staan. Met een schitterend short, mijn “zondagse kloffie” en alleen maar complimenten over de creatie en mijn mooie short.

  En dus geen geklaag meer achteraf! 😉

 24. Mijn man is helemaal gek van bbq’en!! En mijn dochters van 4 en 7 en ik schuiven graag aan om van zijn bbq kunsten te genieten 😋. Wat zou het geweldig zijn om zo’n prachtig schort te winnen voor hem en dit de meiden cadeau te laten geven voor vaderdag! Als hij dan de bbq aan aansteekt, beloof ik dat wij die dag de vaat voor onze rekening nemen. Wij gaan duimen!!

 25. Pas sinds enkele jaren ben ik me meer bezig gaan houden met bbq-en. Ik ben er achter gekomen dat…. met een beetje kennis en goede materialen het bbq-en veel leuker en makkelijker maakt. Bij die goede materialen hoort natuurlijk ook zo’n mooie schort.

 26. Jaaaa, die wil ik wel winnen voor mijn vriend!!
  Hij barbecuet erg graag en mist nog zo’n supermooi schort.
  Nu heeft ‘ie een roodwit geblokt schortje, en wordt regelmatig uitgelachen door onze zoons om zijn meisjesschort😆

 27. Zodra een klein zonnestraaltje zich laat zien en het droog is hoor ik mijn man alweer zeggen ‘schat, zullen we bbq-en?’. Sinds hij de Weber bbq heeft ontdekt wordt er heel wat gerookt, gebakken en geroosterd en geëxperimenteerd. Als enige man in huis (we hebben twee weken geleden een prachtige tweede dochter gekregen), wil hij dan ook als echte man kunnen bbq-en. Ik gun hem dan ook heel graag dit mooie schort zodat hij deze zomer in stijl voor ons kan koken! Ik verras hem hier dan ook graag mee voor zijn eerste speciale vaderdag met twee dochters!

 28. Na jaren in een kleine flat te hebben gewoond, zijn we afgelopen zomer verhuisd naar een echt huis met tuin, en dus ruimte voor een bbq. Een Weber 47 aangeschaft, het grote BBQ-en kon beginnen!
  Na een tijdje merkte ik dat het toch wat klein was, zo`n 47 cm ketel. Ik wil veel low&slow koken, dus moest de wederhelft overtuigd worden van het feit dat een Fornetto Razzo dé uitkomst was. Na veel vijven en zessen heb ik dat toch eindelijk voor elkaar gekregen, maar nu moet het dan toch echt wel afgelopen zijn met het kopen van BBQ spullen.
  Helaas kwam dit bericht mij onder ogen. Ik durf mijn wederhelft bijna niet te vragen of ik misschien, alsjeblieft, eventueel een schort zou kunnen mogen kopen. Als ik dit schort zou krijgen, scheelt dat een paar flinke discussies, want kijk eens schat, wat ik heel lief van bbq-junkie en Etapron heb gekregen! Zal ik eens lekkere spareribs voor je maken, zonder dat alles onder de saus komt te zitten?

 29. Na tig jaren barbeknoeien vorig jaar een Weber Master-touch aangeschaft en er toen achtergekomen dat ik het al die jaren verkeerd heb gedaan.
  Nu dus de schade aan het inhalen en aan het investeren om nog meer uit de kunst van
  het bbq’en te halen. Zo’n stoer schort mag daar eigenlijk niet bij ontbreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *