Nederlanders zijn saaie BBQ-ers volgens onderzoek Beslist.nl

BBQ Onderzoek: Nederlanders zijn saai

In de zomer van 2014 heeft Beslist.nl onderzoek gedaan naar de BBQ cultuur in Nederland en de resultaten zijn, hoewel ik er pas sinds vandaag bekend mee ben, precies de reden dat ik mijn website ben gestart. De Nederlander is namelijk een vrij saaie BBQ-er. Als ik kijk naar de meest populaire stukken vlees en sauzen zie ik weinig creativiteit en daar mag van mij weleens verandering in komen! Loop een keer voorbij al het standaard BBQ vlees in de supermarkt en bereid zelf iets voor. Eens iets anders voorschotelen dan een speklap, worst of hamburger kost totaal geen moeite en een lekker sausje is ook zo gemaakt. En het geeft ook nog eens voldoening als je jouw BBQ gasten kunt vertellen wat je precies hebt gemaakt! Benieuwd naar het BBQ onderzoek van Beslist.nl? Ze hebben het samengevat in onderstaande afbeelding!
Nederlanders zijn saaie BBQ-ers volgens onderzoek Beslist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *