Gang: Snack, Voorgerecht
Keuken: Spaans
Trefwoord: brie in ham, brie in serranoham, brie met serranoham
Porties: 4 personen
calorieën: 392kcal
Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 180 graden.
Haal vervolgens de brie uit de verpakking en pak deze rondom in met de plakken serranoham. Zorg er hierbij voor dat de plakken ham elkaar goed overlappen.
Is de BBQ op temperatuur? Leg dan de brie in serranoham op de BBQ. Snijd eventueel het stookbrood doormidden en leg ook op de BBQ.
Sluit nu de BBQ met de deksel en bak het brood ongeveer 10 minuten en de brie in serranoham 15 minuten.
Heb je het stokbrood en de brie van de BBQ gehaald? Laat dan de kaas 5 minuutjes rusten en snijd het stokbrood in sneetjes.
Bestrooi de brie in serranoham vervolgens nog met wat versgemalen zwarte peper en serveer samen met het stokbrood. Eet smakelijk!
Calories: 392kcal | Carbohydrates: 24g | Protein: 26g | Fat: 21g | Saturated Fat: 12g | Polyunsaturated Fat: 1g | Monounsaturated Fat: 5g | Cholesterol: 76mg | Sodium: 1193mg | Potassium: 157mg | Fiber: 1g | Sugar: 3g | Vitamin A: 370IU | Calcium: 168mg | Iron: 2mg