Go Back
–+ servings

Chimichurri Maiskolven

Voorbereidingstijd: 15 minuten
Bereidingstijd: 15 minuten
Totale tijd: 30 minuten
Gang: Bijgerecht
Trefwoord: chimichurri, chimichurri mais, chimichurri maiskolven, maiskolven
Porties: 2

Ingrediënten:

Instructies

  • Voordat je aan dit recept begint is het belangrijk dat je de chimichurri al hebt voorbereid. Staat deze nog niet klaar? Bereid deze dan via dit chimichurri recept.
  • Daarnaast is het belangrijk dat de maiskolven voorgekookt zijn. Je kunt voorgekookte maiskolven kopen, of de maiskolven zelf nog even 5 minuutjes voorkoken.
  • Alle voorbereidingen gedaan? Steek dan de BBQ aan en ga voor directe hitte en een temperatuur tussen de 160 en 180 graden.
  • Is de BBQ op temperatuur? Neem dan een bord en verspreid hier de helft van de chimichurri over. Rol de maiskolven door de chimichurri en leg ze vervolgens op de BBQ. Gril ze in 10 minuutjes rondom mooi goudbruin en rol ze halverwege nog eens door de chimichurri op het bord.
  • Haal de maiskolven na 10 minuten van de BBQ en leg ze op een bord. Serveer de maiskolven met de rest van de chimichurri. Eet smakelijk!