Weer een keer een mooi bijgerecht van de BBQ. Of een voorgerecht. Dat kan ook. Een tarte tatin met rode ui. Je hebt er wel een gietijzeren pan voor op de BBQ voor nodig, maar daar kun je zo veel mee. Aardappeltjes bakken, desserts maken en dus ook een tarte tatin op de BBQ bereiden. Prachtig toch? Wij aten de tarte tatin als bijgerecht met 4 personen, maar met 6 moet ook prima kunnen, want we zaten bomvol na het eten!
Archieven
Gepofte Kastanjes
Een paar weken terug ging ik voor het eerst in de weer met mijn nieuwe BBQ: The Bastard. Een prachtige door Nederlanders ontworpen kamado, waarmee mijn BBQ avontuur weer een nieuw hoofdstuk krijgt. Tijdens het doen van de boodschappen kwam ik bij de groenteman tamme kastanjes tegen en die kende ik nog wel van vakanties naar Spanje, waar ze vaak boven houtskool werden gepoft. Dat moest ik ook maar eens proberen dus, want ik vond het toen altijd super lekker!
Pulled Chicken Nachos
Laatst kocht ik op Bol.com een setje mooie gietijzeren pannetjes die ik kan gebruiken op de BBQ. Ik had ze nog niet gebruikt, dus dat moest maar eens gebeuren. Ik ging voor een voorgerecht in Mexicaanse stijl; Pulled Chicken Nachos. Met heerlijke stukjes kip, nachos, jalapeños, cheddar en uiteraard guacamole! Heerlijk om met zijn allen uit een pannetje te smullen, terwijl de rest van het eten onderweg is! Recept Video De bereiding van dit recept heb ik gefilmd en tot een korte video gemonteerd. Zie daarvoor hieronder! Vind je dit […]