smokey goodness winactie uitgelicht

Winactie: Smokey Goodness

BBQ Junkie gaat bestaat inmiddels alweer even en gaat zelfs al richting een tweejarig jubileum. Naast de website ben ik ook actief op Facebook en Instagram. Op deze social media deel ik net als hier mijn recepten, maar ook foto’s van de voorbereidingen, etentjes en allerlei andere food zaken die mij bezighouden. Op Instagram heb ik inmiddels meer dan 1500 volgers en dat moet gevierd worden!
smokey goodness winactie

Als echte BBQ liefhebber ben ik natuurlijk fan van Jord Althuizen. Jord is wereldkampioen BBQ en heeft zijn eigen BBQ catering bedrijf Smokey Goodness. Je kent hem wellicht ook als presentator van het tv programma Grillmasters, dat op RTL 4 werd uitgezonden. Naast al deze bezigheden heeft Jord Althuizen ook een boek uitgebracht, dat gelijknamig is aan zijn bedrijf: Smokey Goodness.

Om te vieren dat ik de 1500 volgers op Instagram ben gepasseerd geef ik een exemplaar van Smokey Goodness weg. Een prachtig boek vol uitleg, tips, inspirerende recepten en prachtige foto’s. Een boek dat iedere BBQ fanaat natuurlijk in huis moet hebben. En een boek dat jij nu dus kunt winnen!

Hoe doe je mee?

Meedoen met deze actie is alleen mogelijk als je Instagram gebruikt en is zo gepiept:

1. Zorg er voor dat je BBQ Junkie volgt op Instagram.
2. Reageer onder de actiefoto en tag 1 of meerdere personen die jij zou uitnodigen op je eerstvolgende BBQ.
3. Doe dit alles vóór zaterdag 8 oktober 2016, 18.00 uur.

De winnaar van het boek zal worden bepaald op basis van loting en wordt op zondag 9 oktober bekend gemaakt!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *