Profiel1

Online bestellen: Rundvleesshop.nl

Vorige week zat er een pakketje bij de post afkomstig van Rundvleesshop.nl. Een mooi pakket met heerlijk rundvlees van Nederlandse bodem. Rundvleesshop.nl is een concept dat inspringt op de behoefte om bewuster te eten. Je bestelt één van de vleespakketten en de koe wordt pas geslacht wanneer deze volledig is verkocht. Al het vlees komt rechtstreeks bij de boer vandaan en is traceerbaar aan de hand van het oornummer van de koe.

Online Rundvlees bestellen? Kijk ook eens naar Rundvleesshop.nl.

Over Rundvleesshop.nl

Rundvleesshop.nl is een onderdeel van de boerderij van de familie Doornebal. Al het vlees dat je op Rundvleesshop.nl bestelt komt dan ook van hun boerderij. De familie Doornebal houdt Blonde d’aquitaine koeien, die lekker veel beweging krijgen op de Veluwe en Utrechtse Heuvelrug. De Blonde d’Aquitaine staat bekend om haar goede vlees en dat is hier niet anders. De koeien worden goed behandeld, worden niet uit voorzorg behandeld met antibiotica en alle kalfjes worden op natuurlijk wijze geboren. Dierenwelzijn staat bij de familie Doornebal centraal en daar kwam ook het idee voor Rundvleesshop.nl vandaan. Een koe pas slachten als het echt nodig is, wanneer het volledig verkocht is.

Hoe werkt het?

Bij Rundvleesshop.nl heb je de keuze uit diverse met zorg samengestelde vleespakketten, gericht op het aantal personen en de wens die je hebt. Zo zijn er diverse pakketten voor de doordeweekse maaltijd, maar zijn er ook BBQ pakketten en vergeten vlees pakketten. Naast deze standaard pakketten, heb je ook de keuze om zelf een pakket samen te stellen. Ideaal toch?

Wanneer de koe volledig is verkocht, wordt deze geslacht. Het vlees wordt vervolgens 2 weken gerijpt, waarna het wordt gevacumeerd en direct wordt ingevroren. Het rijpingsproces zorgt voor nog malse vlees en het vacumeren en invriezen garandeert de hoogste kwaliteit op je bord.

Ongeveer 4 weken na je bestelling is het vlees gereed om bezorgd te worden. Dit gebeurt in een speciale koelverpakking, die er voor zorgen dat het vlees bevroren blijft. Ik heb inmiddels bij heel wat online slagers vlees besteld en het versturen zit altijd wel goed. Hier dus ook. Het vlees kan bij aankomst zo de vriezer in. Behalve dan dat stuk dat je de volgende dag wilt bereiden.

Het vlees keurig verpakt.
Rundvlees verpakt in een speciale koelverpakking.

Mijn pakket

Het rundvlees pakket dat ik ontving was een beetje gericht op de BBQ. Een stukje rosbief, rundergehakt, 1 minute steaks, hamburgers, een rollade en natuurlijk een mooi stukje staartstuk! Tot op heden ben ik alleen aan de hamburgers en het gehakt toe gekomen en hier was ik meer dan tevreden over. Binnenkort moet de rest van het pakket er dan ook aan geloven!

Houd jij, net als ik, van een mooi stukje vlees? Maar wil je ook bewuster eten? Kijk dan zeker eens naar een partij als Rundvleesshop.nl, waar ze dieren met liefde houden en pas slachten als ze zeker weten dat het vlees verkocht is.

Een mooi rundvlees pakket van Rundvleesshop.nl, waar ik wel raad mee weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *