bbqjunkie ebook post1

Nieuw: BBQ Junkie E-book

Jaaaa! Hij is af en te bestellen: Het e-book '49 verslavend lekkere recepten'! De afgelopen maanden ben ik namelijk niet alleen bezig geweest met nieuwe recepten voor op de website, maar ook met een hele rits recepten voor een e-book! Met Vaderdag om de hoek wellicht nog een leuke aanvulling voor de BBQ verslaafde vaders 😉⁠

BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten

Als je me al een tijdje volgt op bijvoorbeeld Instagram of Facebook, dan weet je dat ik als BBQ verslaafde zeer regelmatig de BBQ aan heb staan voor nieuwe recepten. Iedere week komt er minstens 1 nieuw recept online op mijn blog en ik schrijf regelmatig over allerlei onderwerpen die met het BBQ’en te maken hebben.

Nu heb ik ook een e-book voor je gemaakt, met daarin 49 verslavend lekkere BBQ recepten. 35 daarvan zijn compleet nieuw en vind je niet terug op mijn blog. De andere 14 zijn een aantal toppers van mijn blog, die je tenminste 1 keer geprobeerd moet hebben!

In dit e-book vind je 7 hoofdstukken terug met in ieder hoofdstuk 7 recepten. Zo start ik het boek met 7 BBQ klassiekers, gaan we voor het betere Low & Slow werk en heb ik een hoofdstuk gewijd aan hamburgers. Denk daarnaast ook aan hot & fast recepten die wat sneller op tafel staan, een hoofdstuk met snacks, bijgerechten komen ook voorbij en we eindigen met een hoofdstuk vol desserts van de BBQ. Klinkt goed toch?

Het e-book is in PDF formaat te bestellen voor slechts €6,95 en je vindt hem via de knop hieronder! Mocht je vragen of opmerkingen hebben over dit e-book of naar aanleiding van de recepten er in, laat het me dan vooral weten via een e-mail of chatbericht op bijvoorbeeld Instagram of Facebook!

BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten
BBQ E-book: 49 Verslavend Lekkere Recepten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *