Flop Recepten van 2020

Flop 5 BBQ Recepten 2020

Deelde ik op de laatste dag van 2020 al het lijstje met de populairste BBQ recepten, is nu het lijstje met de minst gelezen recepten van 2020 aan de beurt! Want met meer dan 70 nieuwe recepten in 2020 heb je er natuurlijk ook een paar tussen zitten die minder goed gevonden worden. Tijd om de 5 minst gelezen recepten daarom nog eens wat aandacht te geven, want wellicht heb je ze gewoon gemist toen ze voorbij kwamen op mijn social media kanalen! Geef jij deze gerechten komend jaar alsnog een kans?

Flop Recepten van 2020
Flop Recepten van 2020
iberico koteletten uitgelicht

5. Iberico Koteletten

Ik ben enorm fan van Iberico vlees, maar ik begrijp wel dat koteletten van de BBQ niet het meest spannend zijn en dat jullie er waarschijnlijk geen recept voor nodig hebben om een paar Iberico koteletten te bereiden. Dat dit recept niet zo hoog is geëindigd snap ik dan ook wel. Toch is dit recept een aanrader voor die keren dat je wat minder de tijd hebt, maar wel een lekker stukje vlees wil bereiden op je BBQ!

Goulash van Wild Zwijn

4. Wild Zwijn Goulash

Stoofpotjes doen het over het algemeen vrij goed op mijn blog, maar deze behoort niet tot de toppers. Ik merk sowieso wel dat recepten met vlees van wild zwijn wat minder populair lijken te zijn, want ook andere recepten staan wat lager op de ranglijst. Zonde, want wild zwijn vlees is erg smaakvol en ook deze goulash van wild zwijn is echt lekker!

pizza quattro formaggi uitgelicht

3. Pizza Quattro Formaggi

Dat deze pizza het zo slecht heeft gedaan vond ik wel opvallend. Voor mij is dit één van de lekkerste pizza’s en helemaal als je hem zelf bakt op de BBQ. Wellicht kwam het recept online toen jullie allemaal niet zaten te wachten op een pizza recept of heb je hem gewoon gemist. Hier gaat de Pizza Quattro Formaggi zeker nog eens op de BBQ komend jaar!

geblakerde prei uitgelicht2

2. Geblakerde Prei

Hoewel geblakerde prei voor mij wellicht één van de grootste verrassingen op het gebied van groente van de BBQ was afgelopen jaar snap ik wel dat dit recept het niet zo goed heeft gedaan. Allereerst omdat de bereiding zo simpel is dat je het recept niet eens nodig hebt, maar daarnaast omdat het niet het meest uitnodigende gerecht op mijn blog is. Maar mocht je nou eens een prei hebben liggen, gooi hem dan zeker op het BBQ rooster!

bacon pineapple pizza uitgelicht

1. Bacon & Pineapple Pizza

Is dit dan het bewijs dat ananas op een pizza echt een no-go is? Persoonlijk vind ik de combinatie van bacon en ananas erg lekker en prima op een pizza passen, maar het is me duidelijk: Jullie tolereren geen ananas op een pizza en waarschijnlijk überhaupt geen warme ananas. Ik za proberen dit jaar de ananas uit de buurt van mijn BBQ’s te houden of er in ieder geval geen foto’s van maken.

Zo, dat waren de 5 minst gelezen van 2020. Benieuwd naar de meest populaire gerechten van afgelopen jaar? Lees dan de Top 5 BBQ Recepten van 2020. Meer populaire recepten vind je in de top 5 van 2019, 2018, 2017 en 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *