flop5 bbq recepten 2019 uitgelicht

Flop 5 BBQ Recepten 2019

Deelde ik op de laatste dag van 2019 al de top 5 BBQ recepten van het jaar, zijn nu de minst gelezen recepten van 2019 aan de beurt. Want de 72 recepten die vorig jaar online kwamen wisten jullie niet allemaal zo goed te vinden.

Die minder gelezen recepten verdienen echter toch nog wel wat aandacht, want wellicht heb je ze gewoon gemist toen ze voorbij kwamen op social media. Of je was op dat moment toevallig op zoek naar een ander lekker BBQ recept. Kan ook. Anyway, in dit blog wat extra aandacht voor de minder populaire recepten van 2019. Misschien zit er wel wat lekkers voor je bij!

Benieuwd naar de 5 minst populaire BBQ recepten van 2019? je vindt ze hier!
Benieuwd naar de 5 minst populaire BBQ recepten van 2019? je vindt ze hier!
Cakespiesen met Aardbeien

5. Cakespiesen met Aardbeien

Ik vind het zelf erg leuk om ook een dessert van de BBQ te serveren als ik gasten over de vloer heb voor een etentje en deze spiesen met cake en aardbeien zijn perfect voor een mooie zomerse BBQ. Zelfgemaakte slagroom er bij, de spiesen even grillen en smullen maar. Een aanrader voor komend jaar dus!

Lams Tournedos

4. Lams Tournedos

Waar het lamsrack in de top 5 recepten stond, deed dit recept voor lamstournedos het beduidend minder. Onterecht, want het is echt een heel lekker stukje vlees dat helemaal niet moeilijk is om te bereiden. Heb je dit jaar een keer zin in lamsvlees? Overweeg dit recept dan zeker!

Griekse L'amburgers

3. Griekse L’amburgers

Nog een recept met lamsvlees dat minder goed presteert en dit keer een prachtige burger. Deze L’amburgers met een Grieks tintje zien er prachtig uit en smaken nog lekkerder! Het recept kwam echter online in een drukke periode, dus wellicht heb je hem gewoon gemist.

Peren Galette

2. Peren Galette

Hoewel ik de variant met appel regelmatig voorbij heb zien komen op social media, is de peren galette minder populair. Wellicht komt het omdat appels het hele jaar door wat beter te verkrijgen zijn dan appels, want qua smaak doet de variant met peer echt niet onder voor de appel galette. Heb je een keer een lekkere BBQ op de planning staan en zijn de peren in het seizoen? Dan zou ik het wel weten!

Parelhoenfilets van de BBQ

1. Parelhoenfilets van de BBQ

Waar kip en de BBQ hand in hand lijken te gaan, geldt dat zeker niet voor parelhoen. En dat terwijl deze parelhoenfilets, die je marineert met knoflook, rozemarijn en citroen zó lekker waren! Wellicht is het toch een stukje vlees dat iets minder aanspreekt en daarbij minder goed te verkrijgen is. Maar mocht je toevallig een keer parelhoenfilets tegenkomen, dan is dit een recept dat je zeker eens moet proberen!

Dat was hem dan! Ga jij één van deze recepten toch nog proberen? Of ben je toch benieuwd naar de populairste BBQ recepten van 2019? Probeer je komend jaar één van mijn recepten? Dan vind ik het leuk als je het resultaat met me deelt op Facebook of op Instagram!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *