De slechts gelezen recepten van 2018

Flop 5 BBQ Recepten 2018

Deelde ik onlangs de Top 5 best presterende BBQ Recepten van 2018, is het nu tijd voor de onderkant van de lijst. Want naast de meest populaire BBQ recepten zijn er nog meer dan 100 recepten online gekomen, die ook allemaal wel wat aandacht verdienen. Misschien heb je deze recepten wel gemist toen ze voorbij kwamen op mijn Facebook pagina of Instagram kanaal. Of wellicht had je op dat moment al plannen voor de BBQ dat weekend. Wie zal het zeggen? Daarom nu de Flop 5: Minst Gelezen BBQ Recepten van 2018. Klaar voor?

Benieuwd naar de 5 minst populaire BBQ recepten van 2018? je vindt ze hier!
Benieuwd naar de 5 minst populaire BBQ recepten van 2018? je vindt ze hier!
Spinazie & Artisjok Pizza

5. Spinazie & Artisjok Pizza

Pizza’s van de BBQ, ik kan er geen genoeg van krijgen! Je kunt er alle kanten mee op en ze zijn zoveel lekkerder dan de diepvries en bezorgpizza’s. Deze Pizza met een topping van spinazie, artisjok, kruidenkaas, mozzarella en geraspte kaas is wellicht een vreemde eend in de bijt, doordat er geen tomatensaus als basis wordt gebruikt. De pizza is echter zeker een aanrader om eens te proberen!

Pizza Salami met Honing

4. Pizza Salami met Honing

Op nummer 4 alweer een pizza recept. Eentje die toch meer tot de verbeelding spreekt zou je zeggen, want salami is een klassieke topping voor de pizza. Wellicht dat de honing je tegenhoudt, maar dat is nergens voor nodig, Want het geeft juist een heerlijke zoete toets aan je pizza, die helemaal tot zijn recht komt als je een wat pittigere salami neemt.

Gegrilde Okra

3. Gegrilde Okra

Ok, van dit recept kan ik begrijpen dat je het misschien niet snel zal proberen. De okra is sowieso al niet het meest bekende ingrediënt, laat staan in een BBQ recept. Deze gegrilde okra’s zijn echter erg lekker en hebben qua bereiding en idee wel wat weg van pimientos de padron. De smaak is natuurlijk wel heel anders. Durf jij ze aan in het nieuwe jaar?

Gegrilde Watermeloen met Feta

2. Gegrilde Watermeloen met Feta

Dan nummer 2. Het op één na slechts gelezen recept. Deze verbaast me wel een beetje, want ik had verwacht dat dit recept het wel goed zou gaan doen. Maar misschien klinkt het grillen van watermeloen je toch een beetje vreemd in de oren en kun je je de combinatie met feta ook niet echt voorstellen. Laat dat allemaal achter je en probeer dit gerecht tijdens een zomerse BBQ, dan weet ik zeker dat je hem vaker zult bereiden!

Portobello's met Geitenkaas & Spinazie

1. Portobello’s met Geitenkaas & Spinazie

En dan het zieligste recept van 2018, dat, van alle recepten die online kwamen, het minst werd gelezen: Portobello’s met Geitenkaas & Spinazie. Hoe kan dit? Deze portobello’s zijn het perfecte bijgerecht van de BBQ en zijn heerlijk voor de vegetarische BBQ’er. Laten we het er mar op houden dat jullie dit recept allemaal gemist hebben en dat het in 2019 alsnog een succes wordt!

Benieuwd daar de meest populairste recepten van afgelopen jaar? Lees dan de top 5 BBQ recepten van 2018. Meer populaire recepten vinden? Bekijk dan ook de top 5 BBQ recepten van 2017 en de top 5 BBQ recepten van 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *