mini paprikas feta olijven uitgelicht

Mini Paprika’s met Feta & Olijven

Een lekker bijgerecht hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en gaat dus ook niet ten koste van je andere gerechten. Probeer die dus ook zelf te maken, want zo maak je pas echt indruk op je eters! Tijdens mijn vakantie in Amerika maakte ik deze, met een heerlijk mengsel van feta en olijven, gevulde mini paprika’s en die zijn echt supersnel voorbereid en minstens zo snel klaar. Echt een aanrader dus!

Bijgerechten van de BBQ? Deze gevulde mini paprika's zijn super lekker!

Voor-/Bijgerecht

4 personen

25 minuten

Ingrediënten

– 16 Mini Paprika’s
– 150 gram Feta
– 50 gram Zwarte Olijven Zonder Pit

Overige Benodigdheden

– BBQ met Deksel

Bereiding

Steek de BBQ aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van 180 graden.

Snijd de bovenkanten van de mini paprika’s en ontdoe ze van de zaadjes en zaadlijsten.

Brokkel in een kommetje de feta fijn. Snijd de olijven eerst in ringetje en vervolgens in kleine blokjes en meng deze door de feta.

Vul de mini paprika’s met het mengsel van feta en olijven en leg ze op de BBQ wanneer deze op temperatuur is. Gaar de paprikaatjes ongeveer 10 minuutjes, tot alle ingrediënten goed zijn verwarmd. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *