
Lunch
2 personen
20 minuten
Ingrediënten
- 2 Pistolets
- 2 Braadworsten
- 1 Gegrilde Rode Paprika uit Pot
- 1 ui
- 1 eetlepel Olijfolie
- Peper & Zout
- 2 eetlepels Ketchup
Overige benodigdheden
- BBQ bestendige pan
Bereiding
Steek de BBQ aan en zorg hierbij voor zowel een direct als een indirect deel.
Dep ondertussen de gegrilde paprika goed droog met keukenpapier en snijd deze in kleine stukjes. Snipper vervolgens de ui grof.
Heb je een pan die geschikt is om op de BBQ te gebruiken? Zet deze dan op de BBQ op het indirecte deel, dus niet direct boven de kolen. Voeg de eetlepel olijfolie toe en laat deze warm worden. Voeg vervolgens de uien toe en de stukjes gegrilde paprika. Breng op smaak met wat peper en zout en laat het rustig garen. Vergeet niet af en toe te roeren.
Leg nu de braadworsten op de BBQ direct boven de kolen en laat deze in ongeveer 10 minuutjes garen. Draai de braadworsten halverwege.
Snijd de pistolets aan de bovenkant open en leg de braadworst tussen het broodje. Smeer 1 eetlepel ketchup over iedere braadworst en lepel er vervolgens het mengsel van de gegrilde paprika en ui overheen.