bbq-junkie-newsletter-header

Goedenavond BBQ liefhebber!

Het is alweer 1 oktober en dat betekent dat we de echt zonnige dagen voorlopig niet meer gaan zien. Dat is echter geen reden om de BBQ op te bergen, want ook in het najaar kun je nog heerlijk de BBQ aansteken!

Afgelopen maand kwamen er weer een aantal recepten online. Daarnaast onderwierp ik de Weber Summit Charcoal aan een test en gaf ik mijn boekenplank een update.

Hieronder een greep uit de online gekomen berichten. Gaat de BBQ bij jou aan komend weekend?

Groet,
Roy | BBQ Junkie

Smokey Goodness Winter BBQ Festival

jord-althuizen-winter-bbq
Wellicht had je al meegekregen dat Jord Althuizen dit najaar met een nieuw BBQ boek komt: Smokey Goodness Winter BBQ. En zo'n boek moet natuurlijk gepresenteerd worden. Een boeklancering vindt hij echter maar suf klinken. Een festival met winters BBQ food, geslepen messen, bier en spaß, dát lijkt er meer op volgens Jord Althuizen. Op zaterdag 13 oktober viert Jord daarom dat zijn vierde boek een feit is. Ik ben van de partij! Jij ook? Hier vind je meer informatie en hier kun je gelijk kaarten bestellen!

Update Online Boekenplank

boekenplank-heel-small
Als BBQ liefhebber heb ik inmiddels een aardige plank met BBQ Boeken verzameld. Die plank probeer ik online ook bij te houden, zodat jij kunt zien welke boeken ik heb. In sommige gevallen vind je daar ook gelijk een linkje naar een uitgebreide boek review en in alle gevallen een linkje waar je het boek kunt bestellen!
facebook instagram youtube pinterest
MailPoet